Service / support

For å kunne yte ekstra service til våre varmepumpekunder har vi en døgnbemannet servicetelefon. Tlf: 32 12 84 40

VarmepumpemontørServiceavtale Toshiba varmepumpe

Opprett en serviceavtale for periodisk vedlikehold av din Toshiba varmepumpe. Ringeriks-Kraft vil da kontakte deg for å avtale tidspunkt når tiden er inne. Ring oss på 800 84 240 eller benytt vårt kontaktskjema.

Feilsøk på Toshiba varmepumpe
Fungerer ikke varmepumpen optimalt og du ikke ønsker en full servicegjennomgang, kan vi tilby feilsøkingsoppdrag. Vi utfører feilsøk og du betaler for medgått tid puss kjøring. Dersom vi finner feil og du fortsatt har garanti (5 år) på varmepumpen, blir det en reklamasjon og du betaler ikke for oppdraget. Finner vi derimot ikke feil, uavhenging om du fortsatt har garanti på varmepumpen, blir du fakturert for medgått tid pluss kjøring. 

Grunnet garantiansvar og kjennskap til produktet kan vi kun utføre service og feilsøk på Toshiba på varmepumper vi har solgt.

Vedlikehold av din Toshiba varmepumpe

For at din varmepumpe skal fungere optimalt med best mulig ytelse gjennom hele levetiden er det viktig med jevnlig vedlikehold. Se hva du kan gjøre selv, og når det er på tide å be om service.

Kort bruksanvisning til fjernkontroll

Kort bruksanvisning for fjernkontrollene til Toshiba varmepumper som selges i dag finner du her. Har du en eldre varmepumpe, finner du flere bruksanvisninger her

Det er forøvrig kun noen få funksjoner du trenger å bruke på fjernkontrollen.

 

 

Din side

Les av strømmen, sjekk forbruk, endre kundeinformasjon, med mer.