Luft / luft varmepumper

Investering i luft-luft varmepumper har et lavere effektforbruk i forhold til tradisjonell elektrisk oppvarming.

De fleste som allerede har investert i varmepumpe trekker også frem fordelen med lun og jevn varme i boligen når man står opp eller kommer hjem om ettermiddagen, og mindre behov for tilleggsvarme som for eksempel vedfyring.

Luft-luft varmepumper er det enkleste og rimeligste alternativet norske husstander kan investere i for å minimere eget energiforbruk. Toshiba er en av verdens ledende produsenter, og leverer varmepumper med siste tilgjengelige teknologi til forbruker.

Varmepumpe som luftrenser

Dårlig inneklima kan påvirke helsen. Vanlig inneluft inneholder store mengder partikler, for eksempel pollen, støv og bakterier. Det er nettopp mengden av partikler som avgjør hvor sunt inneklimaet er og tradisjonell lufting gjennom åpne vinduer og dører kan gjøre dette verre.

Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund

Alle Toshibas varmepumper har effektive filtersystemer som fanger opp inntil 54 % av partiklene i luften. Dette gjør stor forskjell for blant annet pollenallergikere, og er grunnen til at Toshibas mest avanserte modeller er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

 

Prisliste med veiledende priser

Last ned prisliste her

Din side

Les av strømmen, sjekk forbruk, endre kundeinformasjon, med mer.