Gratis rådgivning

Vi tilbyr våre kunder gratis en-til-en rådgivning - 30 minutter hos oss der vi ser nærmere på dine muligheter og utfordringer.

Enova gir støtte

Eksempler på hva vi kan hjelpe til med er:

  • Energimerke privatbolig - for eksempel før salg
  • Hvilket varmesystem passer for meg? Vi rådgir ut fra ønsker, behov og økonomi
  • Hvilke sparetiltak kan jeg gjøre?
  • Hjelp til søknad om støtte hos Enova eller evntuelt andre steder

Bestill gratis en-til-en rådgivning

For å avtale tid for samtale, kontakt oss på tlf 800 84 240 eller e-post kundeservice@ringeriks-kraft.no

En del av fakturaen for nettleie består av en betaling til Enova. Dette er en organisasjon som skal gi gode energiråd til alle. Du kan spørre om hva som helst, og det er gratis. Om du ønsker å gjøre noe med strømregning eller oppvarmingsløsning er ikke alltid rådene fra Enova tilstrekkelige. Hvor mye vil det koste å bytte til et varmepumpeanlegg? Egner det seg for meg å borre etter varme? Vi er behjelpelig med slike spørsmål, og tilbyr gratis en-til-en rådgivning til våre kunder. Du får 30 minutter hos oss der vi ser nærmere på hvilke tiltak du kan gjøre i din bolig.

Ønsker du flere tips og råd om oppvarming anbefaler vi www.enova.no. De kan også kontaktes på telefon, e-post eller post. Enova har programmer der de støtter energisparende tiltak hos husholdningskunder. Som installering av varmepumper til vannbårne varmesystemer (ikke luft/luft varmepumpe), pelletskamin, solfanger, energistyringssystem m.m. Ta kontakt med Enova om du har spørsmål.

Din side

Les av strømmen, sjekk forbruk, endre kundeinformasjon, med mer.