Ringeriks-Kraft og Valdres Energi starter Kraftriket sammen

29.09.2017

Du har sikkert lagt merke til at du har fått informasjon om strømavtalen din fra Ringeriks Strøm og Kraftriket? Her kan du lese litt om det nye samarbeidet og hva det betyr for deg som strømkunde.

Ringeriks-Kraft og Valdres Energi har gått sammen om å skape Kraftriket. For deg som strømkunde betyr det at du fortsatt handler strømmen lokalt, men Ringeriks Strøm er del av Kraftriket som sammen med andre lokale strømselskaper vil bygge muskler gjennom samarbeid. På den måten kan vi tilby deg som kunde gode og konkurransedyktige strømprodukter, og fortsette den teknologiske utviklingen som vil gi nye muligheter og fordeler for alle strømbrukere.

Vi har vært den lokale strømleverandøren i over 100 år, og det har vi tenkt til å være i minst 100 år til. Nærheten til kundene og lokalmiljøet vårt er noe av det aller viktigste for oss, og vi skal fortsette å være her for deg enten du vil ringe oss eller besøke oss.

I en overgangsfase har vi informasjon til strømkunder både på disse nettsidene, og på www.kraftriket.no. Blant annet gjelder det bestilling av strøm. Kraftriket.no og Kraftriket på Facebook vil på sikt bli stedet der du finner informasjon om din strømavtale.

Vi gleder oss til denne reisen sammen med deg, og ser frem til å tilby nye og spennende produkter. Vi tror faktisk vi kan driste oss til å si at den trauste og selvfølgelige strømmen skal bli en morsom del av hverdagen.

                         

« Tilbake til Privat
Din side

Les av strømmen, sjekk forbruk, endre kundeinformasjon, med mer.