Årets julegave fra Ringeriks-Kraft

22.12.2016

Hvert år gir vi julegave til noen vi mener fortjener ekstra oppmerksomhet for innsatsen de gjør i lokalsamfunnet. Årets julegave gikk til Fontenehuset og "Et juleønske - julaften på Hov".

Julegave fra Ringeriks-Kraft 2016

På bildet: Berit Brunstad (Ringeriks-Kraft), Hege Hammer (Fontenehuset), Elisabeth Ljåstad (Ringeriks-Kraft), Lena Dahl (Et juleønske – julaften på Hov) og Per Haukedalen (Ringeriks-Kraft).

- Vi har tradisjon for å gi en årlig gave til det vi mener er viktige lokale tiltak, i stedet for julegaver til kunder, forretningsforbindelser og samarbeidspartnere, sier administrerende direktør i Ringeriks-Kraft, Ole Sunnset. Ved å gi disse gavene håper og tror vi at enda flere som trenger det får muligheten til gode lokale tilbud.

Fontenehusets arbeid gjør at flere med psykiske lidelser kommer tilbake i jobb og bidrar positivt i samfunnet. Ringeriks-Kraft tilbyr også en overgangsarbeidsplass til Fontenehusets medlemmer som ønsker å komme tilbake til arbeidslivet.

Arrangementet «Et Juleønske - julaften på Hov» inviterer ensomme eldre som sitter alene på julekvelden til en felles julefeiring på Hov gård. Arrangementet ledes i år av Jørgen Berger Olsen og Lena Dahl.

« Tilbake til Privat
Din side

Les av strømmen, sjekk forbruk, endre kundeinformasjon, med mer.